Contact

Daca aveti intrebari despre produsele noastre, plati , returnari sau schimburi nu ezitati sa ne sunati sau sa ne trimiteti un e-mail.

Suna acum : 0744688886

Email: comenzi@mton.ro , admin@mton.ro

Program: :09- 21:00, Luni-vineri

Sediu : Ilfov , Magurele , Sat Varteju

Dezmembrarile de masini au devenit din ce in ce mai profitabile si mai avantajoase, atat pentru clienti, cat si pentru cei ce detin aceste afaceri.

Este un domeniu de activitate care confera multa siguranta si mentenanta.

Componentele sunt verificate fiecare in parte, iar cele ce sunt evaluate ca fiind sigure pentru refolosire sunt scoase la vanzare pe piata de piese auto second-hand.

Ele sunt vandute, bineinteles, cu un pret mai scazut in raport cu cel al produselor noi.

Site-ul mton.ro va sta la dispozitie cu o gama variata de piese de schimb second hand pentru autoturisme.

Pe site-ul nostru veti gasi o gama larga de piese auto din dezmembrari cum ar fi:

  • cutie de viteza, elemente caroserie, motoare si alte piese de automobile si multe alte piese si accesorii pentru autoturismul dumneavoastra.

Toate piesele intrunesc conditiile calitative, fara a pune in pericol siguranta circulatiei.

Consilierii tehnici stau la dispozitia clientilor pentru a face o identificare corecta, potrivita pentru fiecare masina, in funtie de cerinta clientilor. Suntem pregatiti sa livram piesele oriunde in tara

Dezmembrarile auto reprezinta o metoda alternativa petru a gasi piese pentru masina ta.

Daca doriti sa cumparati o piesa sau mai multe, se pot comanda online sau telefonic si se pot livra in localitatea dumneavoastra in timp foarte scurt prin courier rapid.

Personalul specializat al companiei va sta la dizpozitie pentru a va oferi informatii cat mai rapide despre disponibilitatea pieselor aflate in stoc si cele ce urmeaza sa le primim.

Deci, daca nu iti permiti un automobil nou sau nu vrei sa renunti la cel vechi, nu mai ai niciun fel de alternativa de piese ieftine.

Pentru detalii si piese sau orice intrebare ne puteti contacta telefonic sau pe mail.

Livrare: oriunde in Romania